-
Tisková zpráva: kolik jídla se vyhodí v jídelnách a restauracích rychlého občerstvení a jak lze plýtvání redukovat?
10.11.2020Závěrečným výstupem projektu Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování (RedPot) je příručka a plakát pro jídelny a restaurace s rychlou obsluhou… více
-
Konference Možná opatření pro předcházení plýtvání potravinami ve veřejném stravování
9.12.2019Více jak tři desítky odborníků ze státní správy, podnikatelského sektoru, místních samospráv i neziskových organizací se sešly ve čtvrtek 28. listopadu 2019… více
-
KONFERENCE Možná opatření pro předcházení plýtvání potravinami ve veřejném stravování
9.9.2019Konference se uskuteční 28. listopadu 2019 od 9:00 hodin v Konferenčním centru Technologického centra AV ČR… více
-
4. Evropská konference pro technology assessment
28.8.2019Výsledky projektu RedPot budeme prezentovat na 4. Evropské TA konferenci… více
-
Předcházení vzniku odpadů 2019
24.10.2019Prezentace projektu je na programu 6. ročníku národní konference… více
-
Projekt v médiích
19.8.2019Výsledky našeho šetření zaujaly média… více
-
Představení projektu RedPot na semináři Žádné jídlo nazmar
14.11.2018Akci uspořádala společnost TESCO CZECH, která se již několik let angažuje v omezení plýtvání potravinami, a to nejen ve svých prodejnách. Seminář a panelová… více
-
Předcházení vzniku odpadů 2018
21.9.2018Omezení plýtvání stále cennějšími surovinami je prioritou a výzvou pro budoucí udržitelný rozvoj naší společnosti. 5. ročník konference, která se konala ve… více